Leuk natuurlijk “communicatie en campagnes”, maar wat doe ik nou eigenlijk de hele dag? Nou ik ben graag buiten, wandel met veel plezier hier door de polder, maak foto’s (zoals je kunt zien hier op de site), ik doe aan crossfit, lees een goed boek en maak graag mensen aan het lachen. En daarnaast werk ik natuurlijk. Dat werk is heel divers. En hoewel ik liever geen oude koeien uit de sloot haal, snap ik wel dat je wilt weten waar ik ervaring mee heb.

Komt ie, een kort overzichtje van mijn werkzame leven. Ik heb:

  • gewerkt als interim-hoofd communicatie, interim-campagnemanager, interim-marketing en communicatieadviseur,
  • (fondsenwervende)campagnes ontwikkeld, TV-programma’s ondersteund, RTV-spots ontwikkeld en reclamebureaus aangestuurd,
  • jaarplannen en strategiestukken geschreven, meerjarenplannen ontwikkeld,
  • samenwerkingsverbanden ondersteund en opgezet,
  • teams aangestuurd, teksten geschreven,
  • mensen geënthousiasmeerd en directies geadviseerd,
  • woordvoering en persvoorlichting gedaan,
  • social mediacampagnes ontwikkeld,
  • PR-stunts bedacht en uitgevoerd,
  • voor veel free publicity gezorgd,
  • organisaties geholpen bij het maken van keuzes, het bundelen van krachten en het aanscherpen van de boodschap.

Dit lijstje is vast niet compleet maar nu heb je in elk geval een idee. Wil je meer van me weten? Bel me, dan maken we kennis.