Tijdelijk ondersteuning nodig om het communicatieteam weer vlot te trekken? Of juist samen met het team een nieuwe strategie op poten te zetten? Aansturing en uitvoering. Ik ben voor beide inzetbaar.

Het (tijdelijk) aansturen van een team óf een afdeling als zwangerschapsvervanging, of als tijdelijke oplossing in afwachting van een vaste kracht, is mij op het lijf geschreven. Ik werk graag met mensen. Maak me de inhoud snel eigen en verdoe zo min mogelijk tijd met ellenlange sessies. Ik houd van aanpakken en doorpakken, maar pas er wel op niet te ver voor de troepen uit te lopen. 

Ik zoek graag samenwerking binnen een team, of een afdeling, maar ook binnen een bedrijf. Ik houd niet alleen het schip drijvende, maar zal zeker met het team een koers uit zetten die verder gaat na mijn afwezigheid.

Ik werk graag met mensen, kan goed luisteren en heb gevoel voor de verhoudingen binnen een organisatie. Mensen motiveren en helpen bij het bepalen van gezamenlijke doelen geeft mij energie.

Dus zoek je een interim communicatiemanager, neem dan contact op. Hoewel je ook gewoon kunt spreken van een teamleider, hoofd communicatie, of manager Marcom. De titel zegt mij niet zo veel, ik houd me liever bezig met de mensen en de inhoud.