Heb je een ingewikkeld verhaal, moeilijke boodschap, onduidelijke doelgroep? 
Of heb je geweldige mensen in huis maar weet je zeker dat er meer in zit.

Laat mij je helpen. Communicatie, campagnes, ze hebben voor mij geen geheimen. Een team weer op de rit krijgen, een nieuwe strategie, positionering of een campagne? Ik doe het graag. En… ik ben er goed in.

Zoek je iemand die aankomt met:

Het proces dient te faciliteren bij de flexibilisering van resultaatgerichte targets waarbij de synergie met de stakeholders cruciaal is.*

Dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Mijn aanpak is helder, duidelijk en geeft resultaat. Ik vraag door tot we bij de kern zijn en maak daar een passend plan bij.

Het allerliefste houd ik me bezig met organisaties en doelen die ergens toe doen. Ik ben ooit begonnen bij Stichting Vluchteling en namens die organisatie heb ik verschillende keren een vluchtelingenkamp bezocht. Dat heeft me gevormd. Ik zet sindsdien graag mijn talenten in voor een doel dat er toe doet. Communicatie die echt ergens over gaat. Ik sla graag bruggen. Breng mensen en mogelijkheden bij elkaar.

Hulp nodig? Bel me: 06 23966565.


*Deze zin komt overigens uit de bullshit generator, probeer ‘m maar eens. Goed voor het uurtarief van consultants, maar verder draagt het nergens aan bij.